Hozzávalók 7 kehelyhez :
Az alaphoz :
•  120 g McVitie’s Digestive Zabpelyhes keksz
•    35 g margarin

A krémhez:
•  120 g krémsajt
•  120 g mogyorókrém
•  200 g édesített habtejszín
•   30 g habcsók

A díszítéshez:
•   100 g tejszínhab
•    7 gombóc fagylalt ( ízlés szerint )
•    7  szem kandírozott cseresznye
•    menta
•    7 Zabpelyhes Digestive keksz
•    reszelt csokoládé

Elkészítés:
A lágy margarint elkeverjük az összetört keksszel, amíg egy lágy masszát nem kapunk.
Elkészítjük a krémet , egy habverő segítségével összekeverjuk a krémsajtot, a tejszínhabot és a mogyorókrémet.
Hozzáadjuk az elmorzsolt habcsókokat is.
Most összeállítjuk a kelyheket ízlés szerint.
Egy réteg ropogós vajas keksz, mogyorókrém, krémsajt , tejszínhab és tetszés szerint díszíthetjük reszelt csokoládéval vagy kandírozott cseresznyével.
Egy gombóc fagyival is gazdagíthatjuk.
Ez egy nagyon frissítő és ínycsiklandozó kehely.
Jól illenek hozzá a kekszek, a tetejére társításként.
Próbálja ki és meglátja !!!!
Ó, elfelejtettem, a zöld menta mindig jár mellé !!! 🙂