Hozzávalók:
•   150 g McVitie’s Digestive keksz
•   100 g jó minőségű étcsokoládé
•   50 g vaj vagy margarin
•   4 tojás
•   150 g cukor
•   200 g liszt
•   1 kávéskanálnyi porélesztő
•   1 csomag vaníliás cukor

Elkészítés:
A vajat és a csokoládét gőz fölött megolvasztjuk, és jól elkeverjük. A McVitie’s Digestive kekszeket összemorzsoljuk, amihoz hozzáadjuk a csokis vajas masszát, és a vaníliás cukrot. Az egészet jól összekeverjük, és hűtőszekrényben egy órát pihentetjük.
Majd hozzákezdünk a torta alapjának összeállításához: felverjük a 4 tojást a cukorral, majd hozzáadjuk az átszitált lisztet és a porélesztőt.
Összeöntjük a két összetevőt úgy, hogy a kekszes csokoládés részt belemorzsoljuk a torta krémes részébe, majd az egészet kis sütőformákba töltjük.
A kész tésztát 180°C -ra előmelegített sütőbe tesszük, és kb. 15 perc sütés után kész is az édesség.